Vi Skriver artikler med Flash i

Fremtiden er grøn og smart


Fremtiden og ja faktisk allerede nutiden den er grøn, det er der ikke nogen tvivl om. Vi skal tænke grønt og bæredygtigt for at sikre klodens overlevelse, og her i Danmark har vi førertrøjen på i forhold til grønne løsninger. Vi har en stolt tradition her til lands, for at udvikle teknologier der løser de til enhver tid givne udfordringer. Og den store udfordring i vores tidsalder det er helt sikkert blevet miljøet. Vi har i årevis vækstet os fremad på et niveau, som kloden ikke kan holde til, og den viser tydeligt at den nu er kommet i ubalance. Klimaet raser med vildt vejr, arter uddør med en hastighed der ikke før er set, og ja indlandsisen smelter hurtigere og hurtigere. Forskerne mener, at disse forhold er menneskeskabte, og at det skyldes overforbrug, så der skal til at komme andre boller på suppen. Vi skal i højere grad til at nøjes og gennembruge vores ting og sager.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.