Vi Skriver artikler med Flash i

Fra sne til sommer

Tiderne ændrer sig

Allerede nu kan du måske mærke den kommende sommersols varme stråler begynde at varme dig på en utrolig dejlig måde, nærmest tenderende til at man tror det er ved at være sommer lige om lidt. Denne følelse kender de fleste, og det er rigtig nok, tiden går ufattelig hurtigt, og før man ved af det, så er det blevet sommer igen.

Et sneklædt klæde

Dog er det også vigtigt at huske, at sommeren på ingen måde er det eneste man bør se frem til på nogle måder, men at det blot er en del af denne smukke verdens måde at give mennesket variation indenfor dets synsvinkel. Som sommeren er varm og dejlig, så er vinteren lige så smuk og fantastisk, når et landskab bliver beklædt i kridhvid sneklæder, der afspejler solens stråler og skaber et enestående udssende.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.