Vi Skriver artikler med Flash i

Fra god og kreativ idé til virkelighed

Der er mange der kan have gode idéer, men som ikke ved hvordan de skal fører dem ud til virkelighed. Det kan være en lang og uoverskuelig proces, men med lidt hjælp kan det got lade sig gøre. Der er mange ting man kan gøre for at komme i gang, eller man kan også vælge at få hjælp af nogle iværksættere som kan hjælpe med at gøre din idé til virkelighed. Hvis du ønsker selv at komme i gang og gøre forsøget selv i første omgang, er der nogle konkrete ting du kan gøre for at komme i gang.

Få hjælp af andre med erfaring

Hvis ikke du har mod på at starte selv, eller har brug for lidt vejledning, er der også mange andre muligheder. Der er mange frivillig organisationer der er villig til at hjælpe dig med at komme i gang, og som kan give dig gratis vejledning til hvad du kan gøre i tarten.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.