Sport og friluftsliv

Fortryder du din tatovering?

Fortryder du din tatovering?

Tatovering er gennem de sidste mange fået en stigende popularitet hos alle aldre og køn. Og mange danskere har flere end en tatovering. Blandt de mange mennesker med tattoos, er der faktisk også en del som fortryder en de har fået lavet. Enten har man skiftet stil eller smag gennem årene, eller også er motivet lavet i så ringe kvalitet, at den ikke pynter. Nogle får endda allergiske reaktioner fra deres tattoo, at de er nødt til at fjerne tatovering med laserbehandling. Mange kender derefter ikke til mulighederne for at få den fjernet. Eller de går til en tatovør for at få den dækket. Og det i sig selv giver ikke altid det ønskede resultat.

Laserbehandling før cover up tattoos

Har man fortrudt sin tattoo, er den bedste løsning at med laserbehandling. Resultaterne fra en laserbehandling tattoo er faktisk ret markante allerede efter første behandling. Ønsker man i stedet at få lavet et cover up tattoo, skal man være opmærksom på afgørende faktorer som kan påvirke slutresultatet. En cover up tattoo kaldes også dæktatovering, og tatoveres ovenpå det gamle motiv. Ved en laserbehandling kan man få det meste fjernet og på den måde gøre det nemmere for tatovøren at dække den gamle. Derudover giver en laserbehandling det pæneste resultat til en Cover up tattoo bagefter.

Hvad kan du gøre?

Det er din egen krop det handler om, derfor er det altid en god idé at spørge ind til behandlingsmulighederne og laserbehandling tattoo før du går i gang med en behandling. Du kan ikke blive henvist af egen læge, derfor skal du selv tage kontakt til den pågældende klinik for at høre om dine muligheder for pris og behandling. Man kan godt få tilskud til at fjerne tatovering, men oftest gælder det ved ulovlige tatoveringer.