Vi Skriver artikler med Flash i

Forskellige stile

Det er sjovt at se, hvordan man ikke blot er forskellige fra hinanden når det kommer til kultur, men også når det kommer til den måde man er inspireret på i forhold til huse og så videre. Man kan tydelig se, hvis man er i et land som Danmark, hvor husene, i hvert fald de almindelige af dem er meget “danske” ud. Når man kommer ned til et land som Italien eller Spanien kan man også se med det samme, at det er en hel anden stil man har hernede. Husene ser meget anderledes ud end det man er vant til herhjemme, Der findes en del forskellige stilarte, når det kommer til huse og sådan nogle ting.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.