Vi Skriver artikler med Flash i

Foretrækker du storbyen eller landet?


Alle mennesker er forskellige – Dette betyder også, at vi ikke deler de samme holdninger og interesser. Nogle mennesker elsker suhi, mens andre hader det osv.
Ligeledes er det ikke alle mennesker der kan lide at bo i byerne, og ligeledes ikke alle mennesker, der kan lide at bo på landet. Det gode ved at bo i byerne er, at man er tæt på alting. Tæt på supermarkedet, biografen, vennerne og så videre. Det gode ved at bo på landet er, at man er væk fra det hele. Man er væk fra larmen, lugtene og har i det hele taget bare mulighed for at være sig selv. Så der er som sagt nogle fordele og ulemper ved begge ting. Så man kan ikke sige, at den ene bare ER bedre end den anden, for der er gode ting ved begge og ligeledes dårlige, men man kan naturligvis godt have sin favorit alligevel.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.