Vi Skriver artikler med Flash i

For dig, der vil arbejde inden for mode

Fotografuddannelsen

Mange unge piger ønsker at arbejde indenfor modeverdenen, men har ikke nødvendigvis lyst til at være modeller. For disse er fotografuddannelsen måske en mulighed. Fotografer laver fx portrætter, reklamer, billeder til aviser, men mange fotografer tager også modebilleder og er en del af modeindustrien. På fotografuddannelsen lærer man alt om motiver, lyssætning og efterbehandling. Uddannelsen, som tager fire år og seks måneder at gennemføre, består ikke kun af teori, men også af både praktikforløb hos en virksomhed og skoleophold. Kravet for at komme ind er, at man har bestået dansk og matematik i folkeskolen, og har afsluttet 9. eller 10. klasse. Desuden er uddannelsen gratis og endda med elevløn, når praktikforløbet begynder, og indtil da er der mulighed for at få SU.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.