Vi Skriver artikler med Flash i

For dig der er vild med Georg Jensen

Herhjemme har vi nogle designere, som har været på markedet i mange år efterhånden. Men fordi de skaber tidløs kunst og kreationer. Så er det altså stadigvæk noget, som man kan blive ved med at se rundt omkring i de små hjem. Det kunne for eksempel være nogle af de ting, som man kan købe fra det danske mærke Georg Jensen Damask. Hvis man klikker sig ind på hjemmesiden https://designklassikershop.dk, kan man finde et stort udvalg af alle de lækre ting, man kan finde i denne serie. Så hvis man godt kunne tænke sig at kigge nærmere på dette. Så er det altså via hjemmesiden her, man finder det.

Ting fra andre kendte designere

Men inde på hjemmesiden finder man også kreationer af mange andre designere. Der er virkelig mange fine ting at vælge imellem. Derfor er der også en god mulighed for, at man finder noget, som man godt kan lide. Det kunne for eksempel være ting fra Nanna Ditzel. Den kendte designer, der laver super fine møbler. Selvom man måske ikke umiddelbart kender navnet. Så har man helt sikkert set nogle af hendes fine stole. De bliver ofte brugt i kantiner eller til kontorfællesskaber, hvor man har brug for at skabe et lækkert og ensartet udtryk.

Køb direkte hjem fra hjemmesiden

Hvis man godt kunne tænke sig noget af det, som man finder via hjemmesiden. Så kan man købe hjem med det samme. Man klikker sådan set bare det hjem, som man gerne vil have. Der er nok at vælge imellem, og man kan købe i lige så store mængder, man kunne tænke sig. Køber man hjem til privaten, så kan man selvfølgelig også lave de mindre bestillinger. Essensen er bare, at man kan bruge hjemmesiden, til at gøre det nemmere for sig selv, at få fat i alle de lækre ting. Når der så også er så meget forskelligt og lækkert at vælge imellem. Så gør det det jo bare endnu nemmere at finde det rigtige.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.