Vi Skriver artikler med Flash i

Fjernsyn og film på skærmen

Ferietid er lig med fjernsynstid

Når folk har ferie er der måske nogen som tit tænker at de skal sove længe og gå sent i seng. Men en anden ting der også klinger meget godt på ferietid, det må siges at være fjernsynstid. For der er næsten altid rigtig meget godt at se i fjernsynet når det er sæson for ferier. I juletiden er der masser af klassiske julefilm i fjernsynet, og så snart julen er ovre og det i stedet handler om nytåret, så kommer der også en masse klassiske programmer som man kan sidde og se. Nogle ser for eksempel nytårstalen nytårsaften inden alle festlighederne går i gang, og det kan være en hyggelig og ligefrem stolt tradition at spise den samme mad hvert år i forbindelse med disse udsendelser, for eksempel pindemadder med champagne eller hvad man ellers plejer.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.