Vi Skriver artikler med Flash i

Find kollegier

Der er rigtig mange studerende der har svært ved at finde noget at bo i når de kommer til storbyen for at studere, og mange gange bliver de nødt til at leje et lokale et sted for en begrænset periode i mens de fortsætter med at finde lejlighed. Derudover der også mange som bliver nødt til at bo ti eller tyve kilometer væk fra deres skole, da priserne er lavere i disse områder. Men vil man gerne bo lidt mere centralt, så kan det altså være en rigtig god ide at melde sig ind på et kollegium, for på denne måde vil man kunne få en plads på et tidspunkt, og her vil der også være lidt penge at spare.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.