Vi Skriver artikler med Flash i

Find din nye medarbejder

Når man som virksomhed i dag begiver sig ud i rekruttering af nye medarbejdere, foregår det ikke altid på helt så traditionel vis, som det har gjort hidtil. I dag benytter man sig nemlig mange gange af den koncept, der hedder headhunting. Headhunting beskrives bedst som virksomhedernes ejet initiativ til at kontakte personer, som de godt kunne tænke sig, fik en plads i deres virksomhed. Men denne specielle form for rekruttering, kræver også, at man ved, hvad man laver. Der er nemlig en masse do’s and dont’s i forbindelse med headhunting, og derfor kan det være en god ide, at få de forskellige facetter på plads, inden man kaster sig hovedkulds ud i det. Og sådanne færdigheder kunne man eksempelvis få på forskellige kurser.

Find det her

karsberg.net kan man for eksempel finde informationer omkring et outplacement forløb. Her kan man lære omkring nogle af de forskellige ting, som man skal være opmærksom på, når man går i gang med rekruttering arbejde af nye medarbejdere. Det er nemlig vigtigt, at man udarbejder en profil for, hvad for en virksomhed man er, hvordan man gerne vil have nye medarbejdere skal være, således at man kan få en profil, som man kan gå ud og søge efter. Der er ingen tvivl om, at får man disse ting på plads, vil det gøre en rekruttering meget nemmere, og resultatet vil ikke mindst blive mange gange bedre. Samtidig får man en medarbejder, som oplever et kæmpe selvtillidsboost, fordi man har benyttet sig af headhunting i stedet for traditionelle metoder.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.