Vi Skriver artikler med Flash i

Familieminder

Min storebror er lige blevet far og han er så glad og stolt. Før de fødte kan jeg huske de fortalte om en gravid fotografering ham og kæresten fik taget sammen hos en fotograf nede i byen. Han fortalte mig, at de havde været positivt overrasket over denne gravid fotografering både fordi fotografen både var meget professionel og humoristisk. De syntes at det var en rigtig god oplevelse, og da de fik billederne, ringede han til mig og fortalte, at de billeder fra gravid fotografering var blevet rigtige gode, og at det var det hele værd. Jeg synes at det er en rigtig god ide at få lavet sådan en baby fotografering både inden barnet er født og efter, så man har en masse minder fra den første tid. På den måde kan barnet, når det vokser op også se sin egen udvikling. De har fået hængt disse billeder op fra baby fotografering i deres hjem, og det ser så hyggeligt ud.

Julegave til mormor

Min storebror havde jo fortalt så godt om denne fotograf, derfor tænkte jeg, at jeg ville henvende mig til den samme fotograf. I år giver min storesøster og jeg min mormor et billede af os begge to sammen, derfor skal vi begge to have foretaget et protræt fotografering, så vi kan give min mormor nogle rigtige fine billeder af os, så hun kan huske os. Hun lider lidt af demens, og derfor er det vigtigt for os, at hun stadig ser os hver dag godt nok på et billede. Sidst vi fik taget et protræt fotografering var for ti år siden, så de billeder hun har nu, er vi ret små. Jeg fandt denne fotograf og fik foretaget en protræt fotografering. Er du også interesseret så klik her, (kildehenvisning).

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.