Vi Skriver artikler med Flash i

Få hjælp til at oprette dit eget firma

Mange danskere har en drøm om at oprette eget firma. Mange tror, at det er en umulig og dyr proces at skulle oprette et firma. Heldigvis er der i Danmark rig mulighed for at få hjælp af erfarne og professionelle iværksættere. Iværksætterne tilbyder gratis iværksætter-rådgivning til de ildsjæle, som brænder for at starte eget firma.

Succesrige iværksættere

Iværksætterne har selv haft stor succes og har fået indløst deres drømme og derfor vil de hjælpe andre med at få indfriet deres drømme. Iværksætterne ved, hvilke regler der gælder og ved, hvad man skal være særligt opmærksom på i opstarts-processen. Der er derfor rigtig god hjælp at hente ganske gratis. Gratis iværksætter-rådgivning er blevet mere og mere udbredt og flere og flere succesrige iværksættere tilbyder at hjælpe. Iværksætter-rådgivning kan man typisk finde i de danske storbyer.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.