Vi Skriver artikler med Flash i

Få billigt brænde

Der er en del huse ude på landet, der stadig har brændeovn og hvor det stadig er nødvendigt at hukke brænde. Der er gode priser på brænde nu til dags, og det er også en god måde at få en grundig varme igennem huset. Størstedelen af det brænde som findes i Danmark er fra de danske træer, men fordi man i gamle dage bruge meget mere af det, som fik vi træ fra Sverige til Danmark. Dette skyldes at de svenske skove er langt større og her har man rigtig meget træ. Det er Sveriges største eksport. Men nu hvor det er begrænset der har brændeovn, så kan de danske producenter godt følge med. Man kan få det til en god pris.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.