Vi Skriver artikler med Flash i

Et vinterlandskab

Der er ikke noget flottere, end når sneen falder i et tykt lag, og hele landskabet er dækket i hvidt. Det ser helt underligt ud, at alt hvad man førhen har set med farver nu kun er hvidt. Der er så mange sjove ting man kan lave, når sneen den endelig falder for første gang. En af de mest almindelige aktiviteter man kan foretage sig i sneen er sneboldkamp. Der er ikke noget bedre at ramme en lige i klør fem med en snebold, for derefter at komme ind og få en varm kop kakoa, og julefilmen kører i tv’et på samme tid. Det er i sandhed en tid, hvor man skal hygge sig med sin familie og nærmeste.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.