Vi Skriver artikler med Flash i

Et par smarte rejsetips som sparer dig penge

Et par smarte rejsetips som sparer dig penge

Det kan godt koste en del at tage på ferie, hvis man ikke lige tænker sig om. Ikke desto mindre kan man også let lade sig friste af forskellige rejsebureauers tilbud, der er derfor meget at holde øje med. Vil man gerne finde et hotel til en rigtig god pris, skal man blandt andet søge på hotwire.com. Det er en hjemmeside som har hotellernes restpladser til salg for en rigtig god pris. Du får oplyst hvor de er beliggende og hvor mange stjerner de har fået. Skal du ud og flyve på rejsen, skal man som regel være i god tid eller rejse på skæve tidspunkter for at være heldig med en billig transport. Man kan også vælge at mellemlande og byt flyselskab. Det kan du blandt andet tjekke hos Skypicker.com for at sammeligne priser. Er du medlem af Dansk Idrætsforbund eller en anden sportsklub, kan du faktisk bestille en sportsbillet. Det smarte er her, at du kan afbestille billetten og ændre på datoen for rejsen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.