Uncategorized

Et godt boliglån

Drømmer du om at købe hus, og søger du Finansiering af bolig?

Mange danskere har problemer med finansiering, pga. livsbegivenheder, hvor der ikke tages hensyn til individet og den integritet og historik, der ligger bag. Boligkredit mener at en økonomi er individuel, og at man ikke bør træffe beslutninger ud fra gennemsnitlig risikovurdering.

Et godt boliglån

Har banken sagt nej til finansiering af bolig, er det selvfølgelig rigtig ærgerligt, fordi et realkreditlån er ubetinget den billigste måde at finansiere et boligkøb. Der er dog stadig gode muligheder for et fornuftigt bolig lån uden om banken.

Boligkredit ønsker at være den næstbedste løsning, når det gælder lån til bolig. Det er både når det gælder renten og omkostningerne ved låne etablering, at Boligkredit satser på at være dit bedste valg i forbindelse med alternativ finansiering. De tilbyder endda at du får to flasker vin, hvis du er i stand til at finde en bedre løsning, så sikre er de på at de kan tilbyde dig den bedste finansiering.

Få et godt overblik over økonomien

Livet viser indimellem tænder. Måske har du været igennem en skilsmisse, måske er du kommet ud for en ulykke eller sygdom, eller arbejdsløshed. Altsammen noget der i større eller mindre grad kan gå ud over en ellers sund økonomi. Boligkredit står klar til at rådgive dig, så du kommer sikkert videre i livet, med et solidt overblik, et godt boliglån og en fornuftig økonomi.

Boligkredit er din professionelle partner

Boligkredit har mange års erfaring i boligmarkedet, og vil være din professionelle partner, og hjælpe dig til et godt boliglån.


Besøg Boligkredits hjemmeside og læs mere om lån i bolig, og her kan du også udfylde en låneansøgning og få hurtigt svar. Du er også velkommen til at kontakte Boligkredit og høre hvad de kan gøre for dig.