Vi Skriver artikler med Flash i

En voldelig kampsport

Mixed martial arts har eksisteret i meget lang tid, og den har kun udviklet sig siden sidst. Det foregår på den måde, at man slåsser mod en modstander i forskellige kampsport. Det skal forstås på den måde, at man blander nogle forskellige kampstile, og slåsser dernæst til den anden går i gulvet eller hvis han giver op. Det kan godt være en meget blodig sport, og man skal derfor også sørge for at tage sig nogle forbehold. Beskyttelse er det vigtigste, og man kan få blandt andet skridtbeskytter eller tandbeskytter. Udover dette er der faktisk ikke noget beskyttelse, udover de ting man har lært igennem ens kampsport. Man sparker meget i denne sportsgren, og man skal derfor også have en skridtbeskytter på. MMA udstyr findes i mange afspejlninger, men der ikke så meget man skal bruge til selve sporten.

Mere blid sport

Når man har fundet alt sit MMA udstyr er der ikke andet for, end at man må komme igang med dette MMA udstyr. Hvis man synes denne sportsgren er lige en tand for grafisk, kan man også vælge at gå til boksning. Her er kvælning eller spark ikke tilladt, og det gør den da lidt mere human. Til denne sports skal man bruge omtrent det samme, som i den anden sportsgren. Man skal bruge nogle Boksehandsker og Tandbeskytter. Man kan få Boksehandsker i forskellige former og tykkelser, som bruges i de forskellige ligaer. Boksehandsker skal bruges til, ikke at slå ens modstander helt til plukfisk. Man kan finde alverdens boksehandsker inde på nettet, hvis man står og mangler nogle til den nye sportsgren.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.