Vi Skriver artikler med Flash i

En nat i storbyen

Storbyer kan være skræmmende for folk som ikke er derfra, og især hvis man kommer fra landet af. Når man er vant til at det som larmer mest er når ens far slår græsset ude i haven, kan det være meget overvældende at der hele tiden er larm og der hele tiden er mennesker til at snakke og møvre og fylde det hele. Det kan være lige over kanten, og mange gider ikke at bo i storbyer på grund af det, der er mange som meget hellere vil have lidt mere ro omkring en, så man også lige kan høre sine egne tanker. Men der er også mange som godt kan lide at bo inde i storbyen, hvor der hele tiden er mennesker og ens naboer ligger ikke flere marker væk. Men som landet vokser,vil der også ske en overgang fra de større byer til de mindre byer. Flere og flere vil blive betragtet som værende en storby eller i det mindste ikke en by i udkantsdanmark.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.