Vi Skriver artikler med Flash i

En lille pelset ven

Der er nogle som får hund eller kat, og det er alt andet lige noget som man bør kunne tage sig af. Men desværre er det ikke alle som er opgaven stor nok, og det er alt andet lige også noget som ender grimt. For der er nogle der førhen har valgt at tage den nemme vej ud, når det er kommet til at skulle varetage sådan en hund eller en kat. Det er ikke noget som man skal kigge efter, hvis det er at man ikke er klar til at skulle tage ansvaret for dyret også. Der er måske også nogle som ikke lige regner med at det nogle gange også kan være besværligt at have en hund eller en kat, og her er det nok mest en hund som gælder for katte kan altid tage hånd om sig selv, hvilket også gør at man ikke skal være så ansvarlig når det er man får sig en kat frem for en hund, men det er op til en selv hvad man er til.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.