Vi Skriver artikler med Flash i

En lækker behandling

Hvis man godt kunne tænke sig at gøre noget lækkert for sig selv, og måske give sig selv en lækker behandling ud over det sædvanlige. Så kunne en tur på skønhedsklinik for at få en permanent hårfjerning måske være en mulighed. Hvor mange kvinder har ikke gennem tidens løb gået og irriteret sig over uønsket hårvækst. Det er både besværligt, tidskrævende og dyrt at holde styr på, og så kommer det alligvel bare igen og igen. Men det er der nu råd for. For med laserbehandling kan man nu opnå permanent hårfjerning hvilket gør, at man aldrig mere skal tænke på om benene er flotte nok til at vise frem, eller om bikinilinjen er trimmet, samt om man tør løfte armene af frygt for hvad der eventuelt måtte være under dem.

Føl dig som en prinsesse

Og hvor lækkert er det så ikke lige, at man kan tage på skønhedsklinik og forkæle sig selv med en laserbehandling til at fjerne grumme hår. Selvom det selvfølgelig ikke er smertefrit at få en laserbehandling, er det heller ikke forbundet med direkte smerte. En laserbehandling fungerer således, at den får ind og brænder hårsækkene, som med flere behandlinger til sidst vil dø hen, og dermed stoppe med at producere flere hår. Og på den måde kan man altså opnå permanent hårfjerning. Hvor mange behandlinger man skal have, kommer an på hvad for noget hår man har. Man siger generelt, at jo mørkere håret er, jo flere behandlinger skal der typisk til. Men det vil ens skønhedsklinik vide alt om. Så her er løsningen til kvinden, som egentlig bare har fået nok af at fjerne hår.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.