Vi Skriver artikler med Flash i

En kur der dur

Kunne du godt tænke dig, at prøve en kur der dur, så skulle du måske tage, at læse videre her. Der findes nemlig en masse forskning inden for dette områder, og mange af undersøgelserne siger mange forskellige ting. Men en teori, som har vist sig, at have noget mere i sig, er kurven der poopulært kalder sig for lchf. Det står for low carb high fat. Det betyder for eksempel, at ud ikke må spise nogen former for brød. Eller det skulle da lige være, hvis man kan lide low carb brød. Low carb brød er et specielt brød, som er lavet så folk stadig får fornemmelsen af, stadig at måtte spise brød. Så derfor kan low carb brød også være redningen for dig, som har svært ved at holde dig til en kur, og måske ikke helt har motivationen til at komme i gang.

Sunde alternativer

Og som man kommer lidt i hvad er sund mad, og hvad er ikke, så er det helt klart også nemmere, at leve normalt med nogle sunde alternativer. Til mellemmåltiderne spiser jeg for eksempel nogle protein snacks. Og de smager virkelig godt. Det er nemlig ikke bare sådan nogle ulækre protein snacks, som slet ikke smager af noget, eller smager af det modsatte. Uanset hvad, så er sund mad helt sikkert noget, som jeg vil begynde, at gå lidt mere op i. Selvom jeg før hen har syntes, at man kan spise hvad man vil. Men hvis nogen har været allergiske over for det, så respekterer jeg jo selvfølgelig det. Men så længe, at jeg holder mig til sund mad, så er jeg sikker på, at mit nytårsforsæt no skal blive til noget i fremtiden.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.