Mad og Sundhed

En kur der dur

Kunne du godt tænke dig, at prøve en kur der dur, så skulle du måske tage, at læse videre her. Der findes nemlig en masse forskning inden for dette områder, og mange af undersøgelserne siger mange forskellige ting. Men en teori, som har vist sig, at have noget mere i sig, er kurven der poopulært kalder sig for lchf. Det står for low carb high fat. Det betyder for eksempel, at ud ikke må spise nogen former for brød. Eller det skulle da lige være, hvis man kan lide low carb brød. Low carb brød er et specielt brød, som er lavet så folk stadig får fornemmelsen af, stadig at måtte spise brød. Så derfor kan low carb brød også være redningen for dig, som har svært ved at holde dig til en kur, og måske ikke helt har motivationen til at komme i gang.

Sunde alternativer

Og som man kommer lidt i hvad er sund mad, og hvad er ikke, så er det helt klart også nemmere, at leve normalt med nogle sunde alternativer. Til mellemmåltiderne spiser jeg for eksempel nogle protein snacks. Og de smager virkelig godt. Det er nemlig ikke bare sådan nogle ulækre protein snacks, som slet ikke smager af noget, eller smager af det modsatte. Uanset hvad, så er sund mad helt sikkert noget, som jeg vil begynde, at gå lidt mere op i. Selvom jeg før hen har syntes, at man kan spise hvad man vil. Men hvis nogen har været allergiske over for det, så respekterer jeg jo selvfølgelig det. Men så længe, at jeg holder mig til sund mad, så er jeg sikker på, at mit nytårsforsæt no skal blive til noget i fremtiden.