Vi Skriver artikler med Flash i

En hurtig omgang aftensmad eller frokost

Forslag til en hurtig frokost eller middagsret

De danske familier lider under travle og fyldte kalendere og det betyder også at det nogle gange kan være svært at finde på retter som er til at overskue i hverdagen. Derfor bringes der her på bloggen et par forslag til lune frokostretter eller aftensmad, som ikke tager lang tid at lave. Man kan altid lave pizza, og så bare købe en færdig dej som man kan putte fyld og ost på. Og så kan man faktisk gøre det samme med en tærte og så tilføje en lækker salat til. Og ellers er der masser af retter som kan kombineres med færdige pølser og frikadeller og den slags, og som passer rigtig godt til vintersæsonen og det lidt mørke vejr. Man kan også med stor fordel købe sig nogle lækre varme supper og så putte noget ekstra fyld i og spise varmt.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.