Vi Skriver artikler med Flash i

En bedre oplevelse med produktet

Når man går ned og køber et produkt i butikkerne i dag, er det fordi man allerede har skabt sig en forståelse hvad man kan få ud af dette produkt. Man ved ofte på forhånd, hvad man kan forvente at produktet, men sådan er det ikke længere. Der findes en milliard forskellige Cool Gadgets, som kan tilføje mange nye oplevelser med produktet. Det er ikke fordi at man får et helt nyt produkt, blot en ny måde at anvende det på. Hvis man eksempelvis føler at man løber meget, og godt kunne tænke sig at finde ud af hvor meget det er i skridt. Så kan man eksempelvis købe løbesko med skridttæller i. Så kan man nemt og bekvemt finde ud af, lige præcis hvor meget man løber hver gang man er afsted. Det er sådan nogle opfindelser der gør, at man kan bygge videre på oplevelser med produkter man førhen har ejet. Der findes tonsvis af forskellige Ting til hjemmet i dag, som alle sammen bare venter på at man kommer og putter dem i indkøbskurven.

Mobilen med overalt

Cool Gadgets har også gjort det muligt, at kunne oplade sin telefon uden stikkontakt eller oplader som man kender den. I stedet for den traditionelle oplader, introducere Powerbank et produkt, som kan gøre det uden stikkontakt. Man kan med en Powerbank oplade sin telefon lige meget hvor man er henne i verden, og det kan man gøre det par gange. Det er eksempelvis meget godt, hvis man nu befinder sig i en jungle, eller lidt mindre voldsomt, på en festival. Lige meget hvor man befinder sig henne, er dette en meget smart ide. Så Cool Gadgets er ikke ligefrem et produkt i sig selv, men ofte noget man kan sammenslutte med et nuværende produkt. Man kan finde mange Ting til hjemmet, hvis man gør sig brug af nettet. Her kan man finde alverdens små dingenotter, som nok skal gøre en eller anden form for nytte for en.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.