Vi Skriver artikler med Flash i

Elektronisk cigaret med damp

Jeg har været fast ryger i godt tyve år nu, og det har længe irriteret mig, at jeg ikke har kunnet stoppe. Jeg har flere gange prøvet at stoppe, men hver evig eneste gang er der ikke gået mere end ti dage, så har jeg begyndt igen. Jeg har prøvet flere forskellige ting, men intet har hjulpet. Derfor begyndte jeg at opgive det at stoppe med at ryge, indtil nogle af min veninder fortalte mig, at man kunne få sådan en el smøg, hvor der kom damp ud i stedet for røg. Med en el smøg slipper man for at få grimme tænker, rynket hud, kræft, skade andre med passiv rygning. Der var simpelt hen så mange fordele med en sådan en el smøg, at jeg ikke kunne sige nej, til at give denne e cigaret et forsøg, og det gjorde jeg. Jeg har nu ikke brugt andet end min e cigaret, når jeg trænger til min daglig nikotin.

Forskellige smagsvarianter

Denne e cigaret har virkelig hjulpet mig en masse. Og jeg har bestilt en masse forskellige slags e væsker, en e væske er den væske man putter i sin elektronisksmøg, hvor nikotinen er i. Man kan få al verdens smagsvarianter af en e væske, og jeg har blandt andet en masse forskelligs slags frugtsmage såsom æble, ananas, mango, jordbær, kirsebær, banan. Men jeg har også nogle smage som kaffesmag, som faktisk har hjulpet på, at jeg ikke drikker så meget kaffe mere. Det har været rigtigt smart. Derudover har jeg en smag med chokolade, denne chokoladesmag er jeg rigtig glad for og bruger den rigtigt meget. Jeg har været meget tilfreds med denne elektroniske cigaret.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.