Vi Skriver artikler med Flash i

Egen designer

Nu kan man blive sin egen designer, hvis man går i gang med lav selv smykker. Og man kan få rigtig mange sjove timer til at gå med at lave sine egne smykker. Det eneste man skal bruge, for at komme i gang er nogle få materialer. Det kan være faldskærmsline og anborede perler. Det er i hvert fald nogle af de materialer til øreringe og halskæde som man typisk skal bruge. Og da det også er noget af det, som er nemmest inden for lav selv smykker, er det også typisk det folk først kaster sig ud i at prøve. Men når man først lige har fået det lært, er der ikke grænser for, hvad man kan kreere selv. Og så gør det jo kun det hele bedre, at man kan købe både faldskærmsline og anborede perler på internettet, og det er endda ganske nemt at bestille lige hjem til der hvor man bor.

Find det her

janehof.dk kan man finde materialer til øreringe. Og de materialer til øreringe man skal bruge kan man typisk også bruge til mange af de andre lav selv smykker man kan give sig i kast med. Hvis man mangler inspiration til at komme i gang. Findes der mange videoer på internettet, med gode ideer til, hvad man eventuelt kunne lave. Man kan også gå på biblioteket, hvor man kan finde bøger, som giver gode bud på nogle fine ting, som man kan lave. Der er masser af muligheder, og man vil opdage, at når man først er kommet i gang, og har fået styr på det, er det bare super sjovt. Også en god ide til gaver til fødselsdage eller som en lille sjov værtinde gave, når man skal på besøg hos nogen.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.