Vi Skriver artikler med Flash i

Dyremad med plantefoder

Mere og mere mad til mennesker bliver udskiftet med forskellige produkter, der gør det mere plantebaseret. På den måde vil det sige, at et også bliver mere miljøvenligt. Selvfølgelig alt afhængig af, hvad det er for nogle ingredienser, man kommer i selve produktet. Men generelt bliver det mere miljøevenligt og godt for miljøet, når man kommer naturens egne produkter i. Det samme er man så også begyndt at gøre i dyremad af forskellige slags.

Kan det betale sig at tænke på miljøet

Nogen gange kan man måske godt spørge sig selv, om det overhovedet kan betale sig, at tænke på miljøet på den måde. Det kan føles som en stor byrde, man skal løfte på egen hånd. Men selvom de store institutioner også gør en masse for at afhjælpe problemer med dette. Så kan det altså også godt betale sig med alle de små indsatser man kan gøre rundt omkring. For hvis alle løfter i flok, så hjælper det.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.