Vi Skriver artikler med Flash i

Dyr i storbyen kræver oftest en ekstra indsats

Hvis man bor i en by, hvor der er langt imellem de grønne områder. Så kan det måske godt være lidt af en udfordring, at have kæledyr. For dyr har brug for grønne områder. Og de har helst også brug for arealer, hvor de kan rende frit rundt, så de kan få brændt noget energi af. Og hvis man ikke lige bor i sted, hvor det kan lade sig gøre. Så er det vigtigt, at man giver kæledyret muligheden for dette på en anden måde.

Tag dem med du i skoven

Hvis man derimod har muligheden for, at tage dem med ud i skoven, hvor de kan få lov at rende rundt. Så skal man gøre dette. Det behøver ikke at være hver dag. Men et par gange i løbet af ugen, vil være bedst for dem. Så man kan nok se, at det kræver en smule ekstra, hvis man har sine kæledyr et sted, hvor det ikke er normalt for dem at være.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.