Vi Skriver artikler med Flash i

Det nye projekt

Mine forældre er kommet på den ide, at nu skal de have et nyt køkken. Men da vi også har istandsat meget af resten af huset, skal det også være et billigt køkken. Derfor har jeg også foreslået, at de kunne få et gør det selv køkken. Sådan et, hvor de samler det selv. Så kan man nemlig tit få det lidt billigere. Og min far har altid været en rigtig god gør det selv mand, så det burde ikke være noget problem. Og så er jeg der jo også til at hjælpe ham. Men nu er det første projekt, at få fat i et billigt køkken. Det betyder samtidig også, at vi skal ud og kigge på en masse køkkener. Så skal vi nok finde det helt rigtige gør det selv køkken. Det skal jo også helst være et, som jeg føler at vi kan samle. Så gode er mine gør det selv skills ikke helt så gode som min fars. Men det kan de jo blive.

Mange timers leden

Og jeg skal lige love for, at vi har kigget på mange køkkener efterhånden. Min mor har nemlig mange krav til, hvad for et køkken det skal være. For selvom det skal være et billigt køkken, skal det stadig være flot. Men det er jeg heller ikke i tvivl om, at det bliver. Men blandt alle de køkkener vi var ude og kigge på, fandt min mor til sidst et, som hun godt kunne lide. Så nu er næste projekt, at vi skal have revet det gamle køkken ned. Jeg må indrømme, at jeg er lidt spændt på hele projektet. Og jeg glæder mig også til at komme i gang med. Jeg har fundet en artikel på nettet, hvor de beskriver, hvordan du kan gør det selv køkken nu. Og det virker ikke så svært umiddelbart.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.