Vi Skriver artikler med Flash i

Det kan være farligt at fiske

Når det kommer til at fiske er der ikke den store fare ve det, hvis man bare står nede på kajen og står og kaster med linen. Det er straks noget andet hvis det er, at man har det som arbejde. fordi her er det lidt andre omgivelser man fisker i ,og der er rent faktisk også nogle om har mistet livet på arbejdet. Fordi nogle gange er moder natur hårde ved os, og det munder også ud i at de fiskere som er om bord på de skibe der er ude og fiske også bliver nød til at holde lidt bedre fast i rælingen. Fordi hvis de ikke gør ,kan de risikere at ryge omkuld, og det er også derfor der er nogle som måtte lade livet på arbejdet. Dog er det også et erhverv som giver mange gode penge, og det er alt andet lige nok også derfor der er nogle som vælger så farligt et arbejde hvor det kan gå en del galt.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.