Vi Skriver artikler med Flash i

Det danske vejr

En beskrivelse af det danske vejr

Der er mange der ikke kan lide det danske vejr, og det er der flere grunde til, en af de største, er dog mængden af regn der er i landet, da der nærmest ikke er nogle der kan ldie regn, da man ikke kan “gøre” noget med det, som man fx kan man sne, og det elsker børn også, men regn er bare træls og våd.

Det er også derfor at der er mange der søger udlandet som et rejsemål, når der er tid og penge nok, da man så kan opleve varmen eller måske noget mere sne, hvis man nu er mere til at stå på ski. Det er derfor også blevet meget mere populært at rejse ud af landet, og eksperter mener at inden 2020 er der dobbelt så mange der vil rejse til udlandet, og det er itakt med at vejret er mere svingende, men også at der er flere som har råd til det.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.