Vi Skriver artikler med Flash i

Derfor er det altafgørende med en god ven

Det ville være naivt at tro, at man kan gå igennem hele livet, uden at opleve en eller anden form for modgang. Når det sker, så har man mange gange brug for en, som man kan snakke omkring tingene med. En som forstår, hvem man er, og hvor man kommer fra. Men som man også kan få lov til at dele sine følelser og uforbeholdne mening over for. For nogen gange har man bare brug for, at komme af med det hele.

En god ven er guld værd

Derfor er det også guld værd, at have en god ven eller veninde. En som man kan dele tingene med, og som altid lytter til en, og kommer med gode råd i de situationer, hvor man ikke selv ved, hvad man skal gøre. Derfor er det også en rigtig god ide, at holde fast i de mennesker, som betyder noget for en. For man ved aldrig, hvornår man skal bruge dem.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.