Vi Skriver artikler med Flash i

Den teknologiske udvikling har forandret verden

Mobilen

Mobiltelefonen gjorde det muligt at kommuninere over hele verden på alle tider af døgnet. Da mobiltelefonen blev en hver mands eje ændrende det verden. Dette er blev udvidet endnu mere i dag hvor det er muligt at dele billeder, videoer, begivenheder og meget mere via de sociale medier.

Vigtigt at huske hvor vi kommer fra

Selvom den teknologiske udvikling har gjort det nemmere for mange er det stadig vigtigt at huske grundværdierne som menneske. Det er stadig vigtigt at man taler pænt til hinanden selvom man ikke som førhen skal stå overfor den man taler til. Det er også vigtigt at man kommer ud og omgiver sig med andre mennesker så man ikke sidder låst fast bag en skærm hele dagen da dette kan betyde at man ikke får udviklet de samme kommunikationsevner som andre. Derfor er det vigtigt at vi tænker over hvordan vi bruger de nye opfindelser og stadig husker på hvad der gør os mennesker.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.