Vi Skriver artikler med Flash i

Den røde bro i USA

Jeg har i flere år haft et puslespil, som forestiller den røde bro i san fransico. Hver gang jeg har lagt puslespillet får jeg lyst til at tage over og se broen i virkeligheden. Jeg ved ikke hvorfor, men for mig, er der bare et eller andet dragende over den. Det er selvfølgelig også drømmen om at komme til USA igen. Jeg har været der en gang før for nogle år siden, og jeg vil meget gerne tilbage og se nogle af de andre stater. Måske allerede i den her sommerferie. Det kommer jo selvfølgelig også lige an på, hvordan økonomien ser ud, da det er en afgørende faktor for, hvor fed en ferie det bliver.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.