Vi Skriver artikler med Flash i

Den rigtige påklædning

Der er mange der mener, at man skal være påklædt i ordentlig Golftøj før man kan spille. Der er står ikke skrevet nogle steder, at man skal have lige præcis sådan noget på, når man gerne vil ud og slå lidt bold. Det er mere en almindelighed, at man tager Golftøj på når man tager ud og spiller. Det er ligesom hvis man, gerne vil bokse. Så tropper man ikke op i fuld påklædning, men i de rigtige shorts og så videre. Golftøj er mere anvendt til, at adskille de virkelige professionelle fra de mere almindelige spillere. Man har aldrig set en professionel golfspiller, som ikke var påklædt i ordentlig Golftøj. Det er som sagt ikke noget krav, at man er klædt sådan. Men det bliver nok en nødvendighed, hvis man gerne vil op og spille med de store drenge.

Udstyret kan man ikke gå ned på

Tøjet er en ting, men ens Golfudstyr er en helt anden sag. Det er meget vigtigt, at man har det rigtige Golfudstyr før man kan komme op og spille mod de professionelle. Man skal blandt andet sørge for, at man har en ordentlig Driver. Ellers kan det godt være, at man render ind i lidt problemer når man skal slå langt. Det samme gælder for, hvis man ender i et sandpit, eller sågar skal til at putte. Det hele gælder om, at have den rigtige Driver, putter og så videre. Det gør det hele meget nemmere, og man får et meget bedre billede af hvor ens svagheder ligger. I det mindste kan man ikke ikke beskylde ens Golfudstyr for ikke at være godt. Hvis man ikke vil bruge ekstrem mange penge på det, kan man blandt andet finde billig golfudstyr hos Golfexperten A/S.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.