Vi Skriver artikler med Flash i

Den populære kælkebakke

Mange steder i Danmark kan man finde små bakker, som er ideelle til at kælke på om vinteren, når der er sne. I Danmarks største by kan man finde en meget eftertragtet kælkebakke, som bliver besøgt af flere hundrede mennesker, når sneen har lagt sig. Om sommeren ligner bakken blot en stejl græsstykke, men når sneen falder, så er det tydeligt at se, at der er en ideel kælkebakke. Bakken er forholdsvis jævn men nogle steder på bakken kan man finde små forhøjninger og huller. En kælketur ned af bakken kan derfor give kilder i maven når man flyver hen over de små forhøjninger. Bakken er uden tvivl et besøg værd om vinteren.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.