Vi Skriver artikler med Flash i

Den populære isbåd

Hjem IS har gode tilbud på is i øjeblikket, så er man til is og vil gøre klar til sommeren, eller den kommende børnefødselsdag, så kan det være en god ide at klikke sig ind på deres hjemmeside, hvor man har alletiders mulighed for at bestille den helt rette ispakke, eller prøve nogle af de nyeste isvarianter, som der findes. Is online kan findes hos hjem IS og her kan man finde både økologiske produkter, is uden laktose og meget mere. Hold derfor øje med det store udvalg allerede i dag, og shop is på nettet, og få det med hjemmeis bilen.

Den gode isbåd

Der er mange der vælger at købe is fra hjem IS, fordi man her kan finde markedets bedste isbåd, og denne er de kendt for. Man kan finde forskellige pakke størrelser indenfor isbåd. Er man mere til sodavandsis på ispinde, så kan man også finde gode pakker med disse. Der er mange forskellige smagsvarianter af sodavandsis, og derfor noget til en hver smag.

Flødeis med god smag

Er man til flødeis med den gode smag, så skal man også henvende sig til hjemmeis, og her kan man være sikker på en god kvalitet. Tilbud på is er der mange af, og det er bare med at booke allerede i dag, for næste gang hjem IS bilen kommer forbi, venter der sig lækre sager til. Det er noget børnene elsker, og mange voksne bliver glade når de ser is bilen, da det minder dem og gode dage, da de var små.

Til hele familien

Når man bestiller is hos Hjem IS så kan man være sikker på at finde den rette ispakke til en. Derudover kan man også finde bland selv pakker, hvor man selv vælger hvilke nogle is man ønsker at prøve. Det er også muligt at bestille børneis og islagkage. Så skal man holde en fest, hvor desserten skal være is, har man alletiders mulighed her og nu. Protein is kan man også få.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.