Vi Skriver artikler med Flash i

Den lokale bedemand i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Har du mistet en af dem, som du holder aller mest af

Lad de lokale bedemænd fra “Den fri bedemand, Hvidovre og Storkøbenhavn” Find bedemand i Hvidovre hjælpe dig igennem den svære tid.- De står til rådighed 24 timer i døgnet, året rundt. Så uanset om din kære forlader jorden en tirsdag formiddag, eller en lørdag aften. Så er du altid mere en velkommen til, at kontakte dem. Og de kan kontaktes på 40 55 12 26.
I tiden efter et dødsfald, følger en masse svære beslutninger. Hvis den afdøde ikke har udfyldt “Min sidste vilje” så er det her de efterladte, som skal træffe alle beslutningerne.
Du skal nu tage stilling til hvad, at den afdøde skal have på af tøj, når at han/hun skal begraves. Hvilken kiste skal han/hun lægges i? Og hvis den afdøde skal brændes, skal der også vælges en urne. Så skal du vælge hvilken kirke, at der skal holdes begravelse i. Samt hvilken dag, og hvilket tidspunkt at det skal holdes. Farver på bårebuketten, og ikke mindst farve på blomsterne i kirken. Valg af sted til mindesammenkomst. Valg af gravsten, og en masse andre ting. – Og her kommer bedemændene fra Hvidovre ind i billedet. For de vil guide og hjælpe dig med alle beslutningerne. De vil således også hjælpe dig med, at udfylde papirer og attester ved dødsfaldet.

Kan du godt lide at sidde i ro og mag og tage beslutninger? Så finder du på www.denfribedemand.dk et punkt, som hedder “dødsfald” Herunder har du mulighed for, at kigge på et vælg af kister, urner, blomster, pynt/dekoration og dødsannoncer. Du finder også en prisliste, så du kan se hvad de forskellige ting koster.

Så har du lige mistet, og ønsker at blive hjulpet bedst mulig igennem den svære tid, står til at miste, eller har du blot spørgsmål. Så giv bedemanden fra Hvidovre et kald, og han vil guide dig igennem på bedst mulig vis.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.