Vi Skriver artikler med Flash i

Den fedeste tur på stranden

En tur på stranden med gode venner kan være helt fantastisk

Man er godt tosset hvis man aldrig har prøvet at være en hel dag på stranden sammen med sine gode venner. Det kan virkelig anbefales at man tager tidligt afsted på en lun og solrig sommerdag. Det er en rigtig god ide at tage badetøj med, håndklæder og nogle tæpper som man kan ligge på sandet på, og så er der rigtig mange som synes det er fedt hvis man tager en meget stor madkurv med som man så kan spise af hele dagen. Det er en god ide med masser af kolde drikkevarer og frugt, og så også en engangsgrill og næøgle pølser eller bøffer og noget helt klassisk kartoffelsalat i en bøtte. Og så måske nogle majskolber som man har kogt hjemmefra. Så kan man nyde en hel dag på stranden i solen med venner.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.