Vi Skriver artikler med Flash i

De klassiske turistbilleder

Når man har været på ferie forskellige steder, hvor der er ikoniske seværdigheder, som man må ud og se. Så ender det mange gange med, at man får de samme billeder med hjem, som alle de andre turister også har taget. Man kender måske det klassiske billede fra Indien, hvor folk står og holder Taj Mahal i hånden. Det er et af de billeder, som der er mange, der er kommet hjem med efter endt ferie.

Gør det lige anderledes

Men man kunne også prøve at gøre det lidt anderledes for sig selv, og måske se nogle andre ting, end dem som alle de andre turister ser. Man kan i hvert fald godt prøve at finde skønheden i nogle af de ting, som alle de andre turister ikke tager billeder af. Bare for at komme hjem med nogle helt andre billeder, som selvfølgelig stadigvæk er flotte at se på.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.