Vi Skriver artikler med Flash i

Dansk ferie eller udenlandsk ferie

Mange holder af landet her, og man kan jo heller ikke løbe fra, at der meget idyl over landet, hvis det er man lige finder en god sommerdag hvor det er godt vejr og ikke blæser og man er et eller andet natursmukt område. Så kan det her land også sagtens gå, men det er bare ikke altid at det holder sådan et vejr, og man kan sagtens komme ud for at man eksempelvis at det er dårligt vejr i længere tid, og det er jo ærgerligt hvis det nu var at man havde mulighed for at komme til udlandet man valgte ikke at gøre det. I udlandet er der nogle steder, hvor der er meget større sandsynlighed for at have godt vejr hele ferien, og det er jo alt andet lige også noget af det som mange går op i. Man har mange forskellige steder at vælge imellem, når det kommer til stykket på det område.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.