Vi Skriver artikler med Flash i

Danmarks mange marker


Danmark har en masse marker – faktisk er over halvdelen af Danmark marker. Mange mener, at Danmark har et kedeligt terræn og at der bare er marker – men hvis man kommer som rejsende til dette land finder man det yderst interessant at der er så mange marker, da det ikke er noget der er i så mange lande. Man bruger markerne i landende til afgrøder – så man kan jo sige det er fantastisk at vi har så mange marker, da vi kan bruge dem til at skaffe føde. Disse afgrøder bliver også ofte importeret til udland og videre, efter de er blevet gjort klar. Så der er faktisk mange gode ting ved at vi har så mange marker i Danmark, i selv om man selvfølgelig kan mene at det er en smule kedeligt. Så alt i alt er Danmark et dejligt land med en masse marker – og det vil det nok forblive i mange år !

Sne har vi kun om julen i danmark

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.