Vi Skriver artikler med Flash i

Crocs er solidt og funktionelt fortøj


Står man og skal bruge noget komfortabelt og funktionelt fodtøj, der gerne må skille sig lidt ud fra mængden? Så er der måske grund til at overveje et par af de særdeles behagelige sko, sandaler eller støvler fra Crocs. Det var faktisk så langt tilbage som i 2002, at Crocs. Inc. blev grundlagt. Dengang, som i dag, blev fodtøjet fremstillet i det skumlignende materiale, Croslite. Visionen var at skabe et let fodtøj til sejlere, der havde brug for en skridsikker sko, der ikke efterlod sig mærker på båden. Ret hurtigt blev de i dag nærmest ikoniske Crocs sko populære over det meste af verden, og det var noget, der overraskede både virksomheden og mange andre. Der er ingen tvivl om, at man med en Crocs sko får en fantastisk behagelig sko. Af andre fordele kan nævnes dens anvendelighed. Miks den på kryds og tværs med det, som man allerede har hængende i garderobeskabet ,og skab et unikt og personligt look.

Croslite er et fremragende materiale med flere plusser. For det første er det let og man skal derfor ikke bruge meget muskelkraft, når man bevæger sig af sted i fx et par Crocs crocs sandaler. Herudover er det anti-lugt-behandlet, skridsikkert og robust. Mange forbinder udelukkende brandet med de til tider farvestrålende sandaler. Det er dog helt fejlagtigt. Selvfølgelig er de i høj grad mærkets blikfang, men der er som førnævnt tale om et sortiment, der omfatter blandt andet støvler i flere forskellige udgaver, sko og klipklapper. Her er der virkelig mulighed for at få lækkert fodtøj, som er sundt at have på, men som derudover også er praktisk-funktionelt og derfor kan bruges både inden- og udendørs. Hos Spartoo.dk er man vild med det amerikanske brand og forhandler derfor et stort udvalg af de mange modeller. At priserne derudover er favorable, ja, det er jo blot en bonus.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.