Vi Skriver artikler med Flash i

Campingferie

Der er rigtig mange danskere der kan lide at tage på campingferie, og det er der også god grund til, da camping er en rigtig god måde at holde ferie på. Her kommer man tæt på hinanden og hjælper alle sammen med til at få en rigtig god ferie. Man skaber selv sin egen ferie og sine egne oplevelser. Derudover er camping også en billig form for ferie for familie med mange børn.

Der er mange dejlige steder at campere henne, og for danskerne er det Italien der er meget populært. Her kan man danskere får en måneds tid til at gå nede og bare nyde de dejlige strande, den friske mad, pizza og pasta og en masse lækre modne frugter og friske grøntsager.

Rejser man til Italien på camping, kan man tage en dags ture til Venedig, og her kan man opleve denne fantastiske og charmerende by. Så er man til romantiske byer, og vil man gerne opleve Venedigs smukke kanaler, små smalle gader og stræder, og få sig en italiensk kaffe på Marcus pladsen, så er der håb for ude, for det er nemt at tage på camping.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.