Vi Skriver artikler med Flash i

By- eller aktiv ferie?

Skulle jeg vælge imellem at komme på en storbyferie, eller i stedet komme på en aktiv ferie, hvor man skal gå i bjerge og sejle på floder, så vil jeg til hver en til vælge storbyferien. Og det er ikke fordi, at jeg ikke kan se det interessante i en aktiv ferie. Særligt fordi jeg elsker at bevæge mig og bruge kroppen, men det skal gerne være i omgivelser, der består af et træningscenter, eller i form af en løbe- eller gåtur.

Jeg er ikke så god til det der med højder, og derfor er jeg nok heller ikke den person, der skal begive sig ud på en direkte vandretur i bjergene. Det er i øvrigt afprøvet engang i Østrig, hvor vi, udover at gå rundt i bjergene, dog i kontrollerede omgivelser, også skulle på vandretur ind i bjergene og ind i nogle grotter. Op ad mange mange trapper, som var smalle, og resultatet af dette blev, at jeg grædende måtte erkende, at det var nok ikke det helt rette match, når man er højdeskræk.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.