Industri og Erhverv

By- eller aktiv ferie?

Skulle jeg vælge imellem at komme på en storbyferie, eller i stedet komme på en aktiv ferie, hvor man skal gå i bjerge og sejle på floder, så vil jeg til hver en til vælge storbyferien. Og det er ikke fordi, at jeg ikke kan se det interessante i en aktiv ferie. Særligt fordi jeg elsker at bevæge mig og bruge kroppen, men det skal gerne være i omgivelser, der består af et træningscenter, eller i form af en løbe- eller gåtur.

Jeg er ikke så god til det der med højder, og derfor er jeg nok heller ikke den person, der skal begive sig ud på en direkte vandretur i bjergene. Det er i øvrigt afprøvet engang i Østrig, hvor vi, udover at gå rundt i bjergene, dog i kontrollerede omgivelser, også skulle på vandretur ind i bjergene og ind i nogle grotter. Op ad mange mange trapper, som var smalle, og resultatet af dette blev, at jeg grædende måtte erkende, at det var nok ikke det helt rette match, når man er højdeskræk.