Vi Skriver artikler med Flash i

Bundet til computeren

Der er rigtig mange arbejdspladser, som ikke går meget op i hvad medarbejderne laver når de tager hjem. Men der er også mange arbejdspladser, som nærmest ikke kan tillade dem selv at slippe medarbejderen ude af syne. Det skal forstås på den måde, at man kommer hjem fra arbejde, men så er man ikke helt hjemme fra arbejde. Fordi der lige er nogle mails som skal tjekkes, og der er nogle andre ubesvarede opkald som også lige skal svares tilbage på. Det vil sige at man faktisk er på arbejde, selvom man har stemplet henne på fabrikken. Der er mange som har sådan et arbejde og det er vigtigt for dem at de sørger for at koble af en gang imellem. Det er ikke sundt for en, at man kal arbejde hele tiden, da man også skal have tid til at kunne sidde og slappe af. Så man ikke koger over inden tid.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.