Vi Skriver artikler med Flash i

Brugskunst for enhver smag

Har du hørt om hjemmesiden: ? Her kan du finde brugskunst fra cozy room og Brink Nordic og meget meget mere. Læs med i dagens blogindlæg hvis du vil læse mere om hvad der røre sig inden for brugskunst og indretning, især med fokus på Brink Nordic.

Indretning har fået meget stor betydning for danskerne

Danskerne går op i indretning som aldrig før og det kan man virkelig se hvis man går op i brink nordic og cozy room brugskunst. Hvis man godt kan lide smukke farver og former og mønstre har enormt meget værdi for mange, som synes det er vigtigt med noget som gør noget godt for øjet. Det handler altså ikke kun om funktioner og praktiske elementer, men til gengæld også meget omkring hvad der bare ser godt ud. Der er mange som derfor vælger at pynte hjemmet med vaser og skåle og små lysestager og mange andre ting, som egentlig ikke har anden funktion end blot at pynte og se pæne ud. Det virker måske som en smule maksimalistisk måde at bo på, og måske også en smule overdrevet og unødvendigt, men det er ikke tilfældet overhovedet. For det er netop vigtigt at man sætter sit personlige præg på boligen hvis det skal føles godt at opholde sig i hjemmet. Det er der rigtig mange som har fundet værdi i gennem tiden, og derfor er det også vigtigt at man hele tiden gennem årene køber nye ting til hjemmet, så der kommer ting i hjemmet fra forskellige tidsperioder, så man kan se det liv som der er blevet levet op gennem tiden.

Er du blevet inspireret så kig ind på hjemmesiden

Der er mange hjemmesider som sælger brugskunst, men hvis man er interesseret i et særligt mærke, så skal man måske kigge på Brink Nordic – Crocca.dk. Her finder man i hvert fald en masse flotte ting og sager til hjemmet, og så kan man også altid finde noget nyt som man kan ønske sig i gave.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.