Vi Skriver artikler med Flash i

Børnesvømning

Når man føder et barn,er der mange ting man skal til at tænke over som forældre. Der er mange tykke bøger der er skrevet omkring, hvordan man opfostre et barn på bedst vis. Barnet er meget skrøbeligt den første tid, men som man kommer senere hen, kan man godt begynde at tage den med til babysvømning. Det er rigtig godt for barnet, at få rørt sig lidt. Det er en god måde, at få løsnet lidt op i den lille krop, som ikke er blevet født for særlig lang tid siden. Desuden er det også meget god motion, for både baby og mor eller far. Det kan i hvert fald kun bringe positive ting til tilværelsen.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.