Vi Skriver artikler med Flash i

Bloggere blogger om – alt

Det er altid oplagt at spørge andre hvis man er i tvivl om noget eller mangler en god idé til noget, ikke? Så hvorfor ikke gå ind på bloggen flashkursus.dk og se om der er råd og vise ord man kan bruge i sit eget liv. Bloggen handler om snart sagt alt, da det er almindelige mennesker der blogger om deres erfaringer og de indfald der kommer til dem i deres hverdagsliv, som man som læser kan tænkes at få stor gavn og inspiration af at læse. Tit står man jo egentlig og mangler en andens mening om tingene i sin hverdag, og denne “anden” kunne vel være bloggeren på nettet som har erfaring med netop dit dilemma. Bloggen er nutidens ugebladsbrevkasse tilsat lidt krydderi. Her mødes man menneske til menneske og udveksler tanker om stort og småt, og griber den inspiration som dette måtte afstedkomme.


Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.