Vi Skriver artikler med Flash i

Bliv klogere på nye begreber

Har du også nogen gange scrollet gennem internettet, for at finde ud af, at der er mange begreber, som du ikke har nogen som helst anelse om, hvad betyder. Så er du nok ikke den eneste. For efter at markedet er blevet så globaliseret, er der også kommet et hav af nye udtryk og termer til. Og det er nogen, som er i konstant udvikling og hele tiden ændrer sig. Derfor er det heller ikke underligt, hvis du ikke ved, hvad blended learning er. Men bare fordi man ikke ved, hvad det betyder, så er det jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan have relevans for en. Derfor kunne det måske være, at man skulle bruge fem minutter på at sætte sig ned og finde ud af, hvad det rent faktisk betyder.

Få fingeren på pulsen og vær med helt fremme

Ind under termen blended learning ligger mange ting. Men lettest kan man beskrive det ved, at man har mulighed for tage uddannelse, ved både at være til stede, men også ved at tage forskellige kurser online. Det er dem man henter fra den learningbank, som er tilknyttet det kursus, som man melder sig på. Der er rigtig mange, som kan have fordel af at benytte sig af blended learning, da det er en meget fleksibel form for læringsproces man går igennem.

Hvordan kommer man i gang

http://learningbank.dk/ kan man læse mere omkring e-learning og muligheder for blended learning inden for forskellige uddannelser. Der er nemlig flere ting, der kan lade sig gøre, end man lige tror. Her kan man også læse mere omkring den learningbank man får adgang til, samt hvad e-learning kan gøre for ens måde at uddanne sig på. Hvis man bruger linket her, kommer man direkte videre til hjemmesiden, og man kan Læs her hvad blended learning er. Der er ikke nogen tvivl om, at dette er fremtiden inden for uddannelse via e-learning med de mange fordele, som der følger med.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.